|
||
diecastr.com
|
||
M1A1 ABRAMSYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
19 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
M1A1 ABRAMSModelin üreticisi Forces of Valor..Daha önceden de m60 dioramam var ve yanına bunu ekledim..Diecast bir tank modeli için neredeyse tüm detaylara sahip..Her bir tekerlek içinde ayrı ayrı süspansiyonu var..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En son Bülent Aydoğan tarafından, 01 Tem 2015, 01:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: M1A1 ABRAMSÇok fazla anlamadığım bir kategori.
![]() Ama muhteşem göründüğünü söylemeliyim. ![]() Hayırlı olsun Bülent. --- Emre Erbaşar
Re: M1A1 ABRAMSGüzel detaylara sahip ölçeğine göre... Savaş dioramaları için vazgeçilmez olur sanırm.... Belki bir 1/32 modelin üstünden geçerkende faklı bir mizasen verebilir... İyi günlerde keyif ile seyireylemen dileği ile abi...
Re: M1A1 ABRAMSGerçekten ÇOK FARKLI bir tema! Detaylar güzel düşünülmüş ve bencede mükemmel görünüyor. İyi günlerde sergilemeniz dileğiyle
Re: M1A1 ABRAMSBu da bir sanat eseriymis, cok gercekci. M1 tanklar adini sıkca duydugum tanklardan, hatta ulkemiz silahli kuvvetler envanterinde de yer aliyorlar diye biliyorum. Paylasim icin tesekkurler
![]()
Re: M1A1 ABRAMSAbi model harika fakat etrafındakiler beni daha mest etti çok güzel bir diorama. İyi günler de sergile.
![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: M1A1 ABRAMSNational Geographic'te Mega Fabrikalar'da bu tankın yapılışını anlatıyordu , müthiş bir tank gerçekten , hayırlı olsun , modeli de nefis =)
Re: M1A1 ABRAMS
Eğer şu anda amerika ıraktan çekilirken bize bırakmadıysa m1 bizde yok..Ben teşekkür ederim ilgin için :) ![]()
Re: M1A1 ABRAMS
Serdar asıl diorama askerliğimi çok benzerinde yaptığım m60 tankında..link veriyorum.. viewtopic.php?f=12&t=2200 En son Bülent Aydoğan tarafından, 17 Mar 2013, 01:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: M1A1 ABRAMSBülent abi iyi günlerde sergilemeni dilerim çok güzel ve detaylı bir model.Bursada bir mağazada incelemiştim ilk başta dikkatimi çekmemişti fakat arkadaş detaylarını filan gösterince şaşırmıştım keyifle sergilemeni dilerim
![]()
Re: M1A1 ABRAMSBildiğim kadarı ile "Abrams" dünyanın en iyi tankı, Sizde bu tankı, adına yakışır bir şekilde modellemişsiniz.
Tebrikler ![]() ![]()
Re: M1A1 ABRAMSGerçekten çok güzel bir model.Revell'in bu modelini alıp yapmaya çalışmıştım ortaya benden kaynaklı berbat bir manzara çıkmıştı. :)
![]()
19 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |