|
||
|
diecastr.com
|
||
7 Mart İstanbul Buluşması- Fotoğraflar :)Yetkili: mustafacelebi Re: 7 Mart İstanbul Buluşması- Fotoğraflar :)Sinan abi ellerine sağlık resimler çok güzeller.
![]() ![]()
Re: 7 Mart İstanbul Buluşması- Fotoğraflar :)Tekrar tekrar bakıp ne kadar güzel bir buluşma oldugunu baktıkça daha iyi anlıyorum.Cevdet in tır ları resmen gözüme hitap edip durdu.Sinan kardeşim o scanıa kupa kaldırışına gönderme yaptın cevdet üstesinden geldi sanırım bana gerek kalmadı :))) hepinizin yüreğine sağlık.Çok güzel oldu gerçekten havanın soguk olması ne siteye ne yüzünüze yansımış.Hatda sıcaklıkdan kavurdunuz bizi.O sıcak iklimden bahseden arkadaş (İsmi lazım deil admin) sıcaklıkdan havadan bahsediyor havanın 20 derecelerde oldugunu söylüyor ordamı yapsaydınız buluşmayı acaba
Saygılar sevgiler. Ali SAMANGÜL ![]()
Re: 7 Mart İstanbul Buluşması- Fotoğraflar :)Gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş,hava soğuk olmuş olsada modeller ve çekimler harika gözüküyor.Ellerinize,emeklerinize sağlık.
![]()
Re: 7 Mart İstanbul Buluşması- Fotoğraflar :)Güzel yorumlarınız için teşekkürler
Ali abi tır hakkaten bozuldu Şaka bir yana; Ali abi hasta olduk hepimiz tırlara.. Ben her yeni katılana şu lacivert scania (bartlett's) olan tırın kasasındaki açılma mekanizmasını gösterdim Buluşma esnasında Mustafa bize biraz planlarından bahsetti ve inanın hayata geçirilebilirse, diecast aleminin gelmiş geçmiş en büyük buluşması olur. Senelerce konuşulur.. ![]() ![]()
Re: 7 Mart İstanbul Buluşması- Fotoğraflar :)Dönüp, dönüp yeni gelen mesajlara ve yazılanlara bakıyorum... Böylesine büyük bir keyif olamaz.
Fotoğraf çekip, işte buluştuk ve benim getirdiğim model 220 yapıyor konusundan ziyade tam bir aile kavramı ve hayatı paylaşmak var bu buluşmada... Daha önceden de sitemiz de paylaşılan tüm buluşmalarda olan ana fikir gibi... DIECASTR COMICS II için, aklımda yavaş yavaş mizansenler oluşmaya başladı ancak, ilkinde olduğu gibi senaryo tadına gelmedi şimdilik. Fotoğrafları kayıt ettim ve bir geniş zamanda ilgileneceğim. Tırlar BMW' yi kötü sıkıştırmış yalnız Cevdet!.. Ne yapacağını şaşırmış garibim. Öylece kutusunun yanında dona kalmış... Ali' nin daha önceden yol inşaatı sabatojlarında kullandığı tırlardan olmasın sakın bunlar?.. Sütaş kamyon süper bu arada... Emniyetten sorgulattım ve vukuatı yok maşallah... Süt/yoğurt dağıtımına devam. Ali' den satın aldığın tır varsa, evraklarını kontrol ettirmeyi unutma derim ben... Sarı olan vukuatlı ve dorse değişmiş geldi bana. Baksana, dorseyi siyahla kapatıp satmış sana. İyi araştır... ![]()
Re: 7 Mart İstanbul Buluşması- Fotoğraflar :)Bende katılmayı çok istedim malesef katılamadım.Güzel bir buluşma olmuş.Havanın soğuk olmasına rağmen güzel vakit geçirmişsiniz.Resimler bir harika ellerinize sağlık.
![]()
Re: 7 Mart İstanbul Buluşması- Fotoğraflar :)Abilerim arkadaşlarım konu almış başını gitmiş yeni gördüm.Çok samimi ve dostça,arkadaşça bir buluşma olmuş.Model sayısı az ama önemli olan ortamın sıcaklığı,hava soğuk demişsiniz ama içinizdeki sıcaklık yüzlerinize vurmuş ve buluşmanın tadı,tuzu olmuş.Söylenecek söz yok fotoğraflar herşeyi açıklıyor.Emeğinize sağlık.Yazın bir Türkiye buluşması olursa katılmayı çok isterim.Mayıs sonu dönüyorum Türkiye'ye ve sizlerle tanışmayı çok istiyorum.İyi forumlar.
![]()
Re: 7 Mart İstanbul Buluşması- Fotoğraflar :)Bakın işte burda ben aklandım sanırım alın size kanıtı ![]()
Re: 7 Mart İstanbul Buluşması- Fotoğraflar :)
o dorseyı ben dondurdum sıyaha kagıtlarıda saglam bmv yıde ablukaya aldıklarını sımdı farkettım ![]()
evet dun aksam gordum bende keske cevıreydık adamı eklamımız olurdu ![]()
Özellikle Fatih'i baya çekmiişler ![]()
Re: 7 Mart İstanbul Buluşması- Fotoğraflar :)Fotoğraflara baktıkça bu pazar olsa yine gidesim olduğunu hissediyorum.Keşke hava biraz daha sıcak olsaydı da üşümeyip daha fazla vakit geçirseydik.İnşallah yaza doğru birkez daha toplanırız..
![]()
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |