sağda solda gezinirken elde ettiğim ve hoşuma giden fotoğraflar..aralarında plastik olanda,el emeği göz nuru olanda,fabrikasyon olanda,1:18 dışı olanda var..
|
||
|
diecastr.com
|
||
MODİFİYE,DİORAMA VE FAVORİLERİM..Yetkili: Desolator
12 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
MODİFİYE,DİORAMA VE FAVORİLERİM..sağda solda gezinirken elde ettiğim ve hoşuma giden fotoğraflar..aralarında plastik olanda,el emeği göz nuru olanda,fabrikasyon olanda,1:18 dışı olanda var..
![]()
Re: MODİFİYE,DİORAMA VE FAVORİLERİM..Cok guzel modeller var, hatta ben sahsen cok fazla modifiye meraklisi olmadigim halde, basit bir jant lastik olayinin bile arabayi cok degistirdigini ve goze hos gorundugunu gordum. Eline saglik kardesim, secimlerin cok basarili.. Motorsiklet tamirhane dioramasi cok hosuma gitti... Tesekkurler paylasim icin..
![]() ![]()
Re: MODİFİYE,DİORAMA VE FAVORİLERİM..Gmc kamyon ile fabrika dioraması çok iddalı bence.. Paylaşım için teşekkürler Bülent abi...
![]()
Re: MODİFİYE,DİORAMA VE FAVORİLERİM..Böyle şeyleri görünce bir daha gaza geliyorum , keşke kalıpları üretecek imkaan sahip olsak aslında toru tyopu 5000 10000 tl arıdna bir maliyete malolur ama araçları üretiemk için bu mode llerebile ihtiyacımız var kalıp almak için çok harika modeller. Bülent abi paylaşımın için çok teşekkürler.
![]()
Re: MODİFİYE,DİORAMA VE FAVORİLERİM..Ellerinize, emeğinize sağlık. Hepsi birbirinden güzel, defalarca baktım..
![]() ![]()
Re: MODİFİYE,DİORAMA VE FAVORİLERİM..Ellerine sağlık çok hoş hepsi. özellikle diorama'lar çok şık..
rep A takımı minübüsüne ![]()
Re: MODİFİYE,DİORAMA VE FAVORİLERİM..Ben en çok Cristine fabrika dioramasını beğendim.Gerçi hepsi birbirinden güzel.Sonuçta hayal gücü ve el becerisi ile yapılamayacak şey yok.
Bu güzel paylaşım için teşekkürler Bülent Üstat ![]() ![]()
Re: MODİFİYE,DİORAMA VE FAVORİLERİM..Bülent;
Benden sana bir teşekür bide rep gelir.ellerine sağlık. ![]() ![]()
Re: MODİFİYE,DİORAMA VE FAVORİLERİM..Bu kadar fotoğrafı eklemek bile, bu paylaşım için yeterli.
Dün sabah da belirttiğim ve göremediğim iletide yazdığım gibi, güzel seçimlerini bizlerle paylaştığın için teşekkürler. ![]()
Re: MODİFİYE,DİORAMA VE FAVORİLERİM..Hepsine bayıldım hemde hepsine ancak aşağıdaki fotoğraflardaki modellere ve sunumlarına bittim
![]()
12 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |