Yeni üyelikten forum üyeliğine aldığım kullanıcılarımızı da şimdiye kadar özel mesaj ile bilgilendirmekte idim.
Bu anlamda forum üyeliğine alınan her kullanıcımıza,
"Forum rütbeniz; yeni üye iken, tarafımca forum üyeliğine alınmıştır. Bilgilerinize" şeklinde bilgilendirme özel mesajı gönderiyordum.
-----------------------------------------------------
Yeri gelmişken ve tekrar hatırlatmak isterim;
Forum üyeliğine alınan tüm kullanıcılarımızın listesini de her haftanın Cumartesi günü sponsorumuz Legend Garage ilgili birim çalışanı Duygu Hanım' a mail olarak iletiyorum.
Forum üyesi olduktan ve bu listenin Duygu Hanım' a ulaşmasından sonra, sitemiz sponsor kampanyalarından yararlanabilmeleri adına;
Duygu hanım da, benden aldığı Forum Üyeleri listesindeki kullanıcılarımıza kayıt numarası vererek; kullanıcı adı ve şifresini, kayıtlı email hesaplarına ve forumdan özel mesaj yolu ile gönderiyor..
Bu rütbe değişim ve işleyiş sistemi her haftanın Cumartesi günü tarafımca yapılmakta olup;
bundan böyle, forum üyeliğine aldığım kullanıcılarımızın rumuzlarını bu başlık altından duyuracağım ve rütbe bilgilendirme özel mesajı göndermeyeceğim.
Açıklamalarım dahilinde ve 03.05.2014 itibarı ile;
Forum rütbesi,
yeni üye iken, tarafımca forum üyeliğine alınan kullanıcılar listesidir.

ArdaBig
gto86
kblackbird
psychosocial
DİECAST0626
erhun
berk007
diablo
suat003
Ex-Dsng
Şu an için genel duyuru olarak girdiğim bu bilgilendirme konusunu, ilerleyen zamanlarda ve "duyurular" bölümünde sabit başlık haline getireceğim..
İlgili konu, bu başlık altından takip edilebilir..
Tüm üyelerimize iyi forumlar dilerim.